Bekijk hier de Peter Adriaenssens film

IZIDOK in tijden van Corona

  December 23, 2020

Dat crisissen het beste in de mens naar boven halen, zoals Jan Leyers zegt, is ook binnen de werking van IZIDOK gebleken.
Februari 2020, we geraken stilaan op kruissnelheid, de Travelagenda geraakt mooi vol, het Learnplatform wordt aangedikt en het werk is dus Enjoying.
En dan plots, héél plots gaan alle deuren op slot, wordt de reisagenda dichtgeslagen en valt het besturend artsentrio tijdelijk terug op een duo. Bestuurder Steven Vervaeke – klinisch bioloog te AZ Delta Roeselare – stort zich op het bestrijden van de Covid-19 pandemie.
Bovenop de menselijke tol bracht Covid-19 ook een economische schok. We stelden ons heel even de vraag: ’Kunnen we als jonge startup in de event- en reissector extreme condities als deze het hoofd bieden?’ Volmondig, strijdvaardig en eensgezind klonk het ‘jazeker!’ en we herschreven het scenario een heel klein beetje.
Ondanks de impact van Covid-19 hebben we de betere tijden niet stilzittend afgewacht. Integendeel, congressen werden van buiten- naar binnenland verplaatst, van 2020 naar 2021 en van live naar virtueel. Laat dat nu net de nieuwe dynamiek zijn! Webinars, volledig virtueel of hybride, binnen uw bedrijf of op een plek ‘out of the box’, met ‘new kids on the block’-sprekers of erudiete autoriteiten. You name it, we handle it!
Zo halen crisissen inderdaad het beste in de mens naar boven zoals solidariteit … maar ook flexibiliteit en creativiteit.
We hebben er nog meer zin in !