Bekijk hier de Peter Adriaenssens film

We've got news!

Fietsen tegen burn-out

December 31, 2020

Vallen artsen sneller ten prooi aan burn-out? Volgens een studie loopt 20% een groot risico op een burn-out en is 22% emotioneel uitgeput, een belangrijke pijler van burn-out.
Ook voor hen is het zeer belangrijk een gezond evenwicht te behouden tussen werk en pivéleven. Door het aanpassen van structurele maatregelen binnen de praktijk kan er meer tijd vrij komen voor andere dingen dan werk gerelateerde taken zoals sport en beweging.
Binnen dit thema vind je een interessante bijdrage op het IZIDOK Academy platform onder de video “Burn-out bij artsen”. Neem zeker de tijd om deze te bekijken.
Bekijk de video hier.

Lees meer   

Getuigenis van een tevreden klant

December 23, 2020

Een van de deelnemers aan het eerste Endurance&Performance congres was Vincent Vanbelle, sport-en huisarts. Vincent kijk met veel plezier terug op dit symposium: “Het is duidelijk dat de bestuurders van IZIDOK ook arts zijn. Er werd perfect ingespeeld op onze noden als sportarts. De organisatoren wisten niet alleen de juiste onderwerpen uit te kiezen maar konden hier ook enthousiaste en didactisch sterke sprekers tegenover zetten in een kader dat de typische ex cathedra congressen ver over steeg. De logistieke omkadering viel dan ook nog eens erg in de smaak. Als Menarini me volgend jaar opnieuw zou uitnodigen…ik ben er heel graag terug bij!”. Door deze eerste positieve ervaring met IZIDOK vonden we Vincent ook bereid om een van de sprekers te zijn op het IZIDOK Academy platform (www.izizdokacadamy.com).

Lees meer   

IZIDOK in tijden van Corona

December 23, 2020

Dat crisissen het beste in de mens naar boven halen, zoals Jan Leyers zegt, is ook binnen de werking van IZIDOK gebleken.
Februari 2020, we geraken stilaan op kruissnelheid, de Travelagenda geraakt mooi vol, het Learnplatform wordt aangedikt en het werk is dus Enjoying.
En dan plots, héél plots gaan alle deuren op slot, wordt de reisagenda dichtgeslagen en valt het besturend artsentrio tijdelijk terug op een duo. Bestuurder Steven Vervaeke – klinisch bioloog te AZ Delta Roeselare – stort zich op het bestrijden van de Covid-19 pandemie.
Bovenop de menselijke tol bracht Covid-19 ook een economische schok. We stelden ons heel even de vraag: ’Kunnen we als jonge startup in de event- en reissector extreme condities als deze het hoofd bieden?’ Volmondig, strijdvaardig en eensgezind klonk het ‘jazeker!’ en we herschreven het scenario een heel klein beetje.
Ondanks de impact van Covid-19 hebben we de betere tijden niet stilzittend afgewacht. Integendeel, congressen werden van buiten- naar binnenland verplaatst, van 2020 naar 2021 en van live naar virtueel. Laat dat nu net de nieuwe dynamiek zijn! Webinars, volledig virtueel of hybride, binnen uw bedrijf of op een plek ‘out of the box’, met ‘new kids on the block’-sprekers of erudiete autoriteiten. You name it, we handle it!
Zo halen crisissen inderdaad het beste in de mens naar boven zoals solidariteit … maar ook flexibiliteit en creativiteit.
We hebben er nog meer zin in !

Lees meer