Bekijk hier de Peter Adriaenssens film

IZIDOK: voor artsen, door artsen.

Tom

Toen Tom De Gendt (De Gendt Advocaten) mij in het zoveelste geanimeerde gesprek zei: ‘Jullie, artsen, zijn te weinig ondernemers’, was dit voor mij de definitieve prik om samen met mijn boezemvriend en surrogaatbroeder, Geert Everaert de pot en pint babbels achter ons te laten en deze zaak op te richten. Steven Vervaeke kwam erbij en IZIDOK werd geboren. Juist…ik ben nog steeds cardioloog-electrofysioloog, ben gepassioneerd triathleet (3x finisher IRONMAN), getrouwd met Clara (huisarts) en fiere vader van 4 tienerkinderen. Met de steun van het ganse superteam achter IZIDOK ben ik verantwoordelijk voor IZIDOK Travel. Gehinderd door heel wat kennis van zaken ben ik ervan overtuigd dat welke opleiding waar dan ook, in binnen- of buitenland, met een aparte IZIDOK signatuur anders en origineler kan ingevuld worden. Neem gerust een kijkje op onze TRAVEL website en je kan zien wat ik bedoel. Nog niet overtuigd…voor elke potentiële klant of partner stap ik met plezier in de auto en kom ik langs voor een babbel. Uiteraard in deze tijden ook digitaal beschikbaar.

Geert

Sterrenchef… dat wilde ik altijd zijn, psychiater (jeugd en jongvolwassenen) en hoofdarts in kliniek Sint Jozef in Pittem is het geworden. Niets mis mee en nog steeds vol passie en goesting. Mijn niet te stoppen innerlijke energie en beetje creativiteit steek ik niet alleen meer in het bedenken van een nieuw recept, maar sinds begin 2019 als ondernemer in IZIDOK. Samen met de producent van onze filmpjes ga ik op zoek naar het meest originele concept voor wetenschappelijk gebaseerde e-learning op maat van de medische professional. Elke dag leer ik bij en ga ik op zoek naar verbetering. Laat gerust jullie gedachten, bedenkingen en commentaar achter bij iemand van ons team nadat jullie een filmpje op het IZIDOK Academy platform hebben bekeken. Of kom de volgende keer online bij een IZIDOK Webinar met dat net ietsje meer.

Luc

Nadat Tom en Geert paar jaar konden freewheelen over hun horecaconcept kwamen beide artsen terug dichter bij hun eigen corebusiness. Zo is IZIDOK ontstaan. Eerst Travel, dan Academy en vervolgens Media. Het concept sloeg aan en groeide gestaag. Mijn jarenlange ervaring in het business voeren en mijn passie voor het creëren van nieuwe ervaringen, het uitbouwen van structuur en het werken met mensen zet ik nu ten volle in om van IZIDOK een succesverhaal te maken. Samen met Tom en Geert bouw ik permanent aan de IZIDOK structuur als solide basis voor onze ambitieuze groeistrategie. Binnen IZIDOK word ik hiervoor bijgestaan door 3 topvrouwen; Thessa, Melissa en Stefanie. Wil je iets weten over de structuur of de algemene werking van IZIDOK, bel of mail gerust. Ik breng graag duidelijkheid.

Melissa:

Na enkele jaren als zelfstandig vertaalster gewerkt te hebben, ging ik bij IZIDOK aan de slag. Ik miste uitdaging in mijn job en de dynamiek van een team. Bij IZIDOK kwam ik in een TOP-team terecht. Met heel veel ‘goesting’ gaan wij aan de slag om van elk binnenlands of buitenlands congres, webinar, workshop… een succes te maken. Klanten ontzorgen en een langdurige vertrouwensband opbouwen, dat is onze missie. Elke dag opnieuw. Daarnaast blijven we innoveren om mee te springen op de trein van een alsmaar veranderende wereld. We focussen ons daarom niet enkel op Travel, maar ook op e-learning. Neem gerust een kijkje op ons IZIDOK Academy en Media platform. Door ons te richten op verschillende pijlers willen we voldoen aan de wensen en verwachtingen van elke klant. Dit alles vraagt uiteraard ook veel inspiratie. Daarom vind je mij in mijn vrije tijd vaak in het buitenland, in de natuur of op mijn yogamat. Inspiratie creëert groei en innovatie. Namasté.

 

Stefanie:

Ik ben Stefanie De Neve, 35 jaar en mama van 2 kindjes. Ik studeerde in 2007 af als Bachelor in Bestuurskunde en Publiek management.

Ik zorg bij Izidok voor een vlekkeloze administratie. Want daar ligt mijn passie. Administratie is onontbeerlijk in elke organisatie. Zorgen voor een optimale structuur en verwerking, draagt bij tot de klantentevredenheid die Izidok hoog in het vaandel draagt.

HISTORIEK

HISTORIEK

In de beginfase lag de focus op de uitbouw van IZIDOK Travel, een congresorganisator en reisbureau van en voor artsen. Met de lancering van het e-learningplatform IZIDOK Academy begin 2020 wil IZIDOK opnieuw inspelen op de noden van elke arts: een handig en bereikbaar platform om je snel en eenvoudig bij te scholen. Dankzij onze officiële erkenning door het RIZIV als een onafhankelijke e-learning organisatie kunnen we zelf accreditering toekennen. Ondertussen werd het team versterkt met een ondernemer uit de profitsector en 2 enthousiaste medewerkers.

MISSIE

MISSIE

IZIDOK wil elke zorgverlener professionele educatie aanbieden op een unieke manier.

WAARDEN

WAARDEN

A detail is not a detail. Met vertrouwen, integriteit en betrokkenheid voor het verschil zorgen. Met expertise, menselijke en persoonlijke manier van werken, 2 stappen voor blijven. Dat zijn onze waarden.

CREËREN

CREËREN

A detail is not a detail. Daar zijn wij van overtuigd. We geven telkens net dat ietsje méér als we kennisreizen creëren. Wij houden rekening met jouw behoeftes en kijken steevast uit naar vernieuwende zaken die voor jou van tel zijn. Zo blijven we altijd 2 stappen voor. En blijf jij in beweging. Je kan telkens met een gerust gemoed een beroep doen op IZIDOK. Alles komt goed dankzij onze menselijke en persoonlijke manier van werken én onze expertise. Met IZIDOK blijf je in beweging.

SIGNATUUR

SIGNATUUR

IZIDOK is niet het klassieke reis- of eventbureau. We gaan niet voor mainstream maar voor top service van A tot Z. En dat maakt ons uniek. IZIDOK is klasse maar niet klassiek. IZIDOK past bij je. Als gegoten. Bij IZIDOK draait het om jou. Jij staat centraal. Zorgeloos genieten van kennisverrijking én ontspanning met een wow-factor. We verzekeren je telkens dat ietsje meer. Dat is onze signatuur. En die maakt het verschil.

BRUISEND

BRUISEND

IZIDOK slaagt erin je kennis te vergroten op een aangename manier. Wij zoeken telkens de perfecte mix tussen kennis en ontspanning. Zo garanderen we je een totaalbeleving. Niet saai en stoffig maar bruisend en dynamisch. Met pit. Een beleving van A tot Z. En jij kan die beleving invullen: wens je met collega’s samen op stap te gaan, dan regelen we dit. Sta je open om nieuwe mensen te leren kennen dan brengen wij de juiste groep samen. Zo kan je bijleren op een bruisende manier. IZIDOK, kennis en plezier in balans.

FLEXIBEL

FLEXIBEL

IZIDOK stippelt een ware kennisbeleving op maat voor je uit. Alleen of in groep bijleren? Een kant-en-klaar arrangement voor een bestaand congres of datzelfde congres met special requests? Of wens je een kennisevent speciaal voor jou gecreëerd? Een meet & greet of een teambuilding activiteit gecombineerd met een seminarie? Alles kan en wordt geregeld. Maatwerk gaat voor ons verder dan net buiten de standaard pakketten kijken. Wij passen ons flexibel aan, aan wat jij wenst. Want jij hebt alles in handen. Jij beslist hoe en wat je wil. Je stelt een pakket samen dat matcht met jouw wensen. Wij zorgen voor het verschil. Wij vinden de antwoorden op jouw vragen, de opportuniteit passend bij jouw behoeftes. IZIDOK, als op maat eigenlijk op jouw maat.

OPLOSSINGSGERICHT

OPLOSSINGSGERICHT

Wil je jezelf ontwikkelen, je kennis verrijken of je netwerk vergroten? Maar kom je er niet toe omdat je verstrikt geraakt in het kluwen van wetgeving en accrediteringsinformatie? Kan je geen uren besteden aan het organiseren van een kennisevent? IZIDOK maakt het je makkelijk. Wij zoeken alles voor je uit, begeleiden en assisteren je en regelen alles in 1 2 3. IZIDOK gaat op een flexibele manier oplossingsgericht te werk. Wij vinden de antwoorden op jouw vragen, de opportuniteit passend bij jouw behoeftes. Wij ontzorgen je en bieden je de perfecte oplossing. Van de boeking van vluchten, hotels, transfers, congresinschrijving tot accreditering en funding én ontspanning indien gewenst. We kunnen alle vragen beantwoorden dankzij de expertise en deskundigheid van ons divers team waar elke medewerker over zijn/haar specialiteit beschikt. IZIDOK maakt het je makkelijk.